The menus

Pleasure Menu 4 courses €80/pp
wine selection €50/pp

Discovery Menu 6 courses* €105/pp**
*wine selection €60/pp*

Prestige Menu 7 courses €160/pp
wine selection €70/pp

Business Lunch Formula 3 courses €48
wine selection €27
weekday lunchtimes only, excluding public holidays

Menu

Line Bar Cold and Hot
Tzatziki – Oyster – Lemon – Sushi Rice (€30)

Like a Vegetable Garden
Cauliflower – Confited and Smoked Egg Yolk –
Ponzu – Hazelnuts (€28)
(Royal Belgian Caviar Supplement €15)

Galician Octopus & Beef Cecina
Paimpol Beans – Preserved Tomatoes – Sage Beef Jus (€32)

Basque Pork
Cevennes Onions – Lemon and Mustard Condiment –
Braised Cheek Dumpling (€43)

Detour in Our Cheese Cellar
(€20 supplement or €14 as a replacement for dessert)

Prelude to Dessert

Apples
Green Shiso – Madagascar Vanilla – Manzana (€15)

———————-

Pleasure Menu 4 courses – €80/pp
(wine selection €50/pp)
Discovery Menu 5 courses* – €105/pp**
*(wine selection €60/pp)*

Our Business Lunch Formula 3 courses (upon request) €48 (wine selection €27)
( uniquement les midis de la semaine et hors jours fériés).
———————-
Pour tous changements ou modifications, un supplément sera facturé.
Les menus sont servis pour l’ensemble de la table.
Dans un souci de timing et de qualité du service nous clôturons la prise de commande à 13h30 et 20h30
Les prix indiqués ( ) sont les prix des plats à la carte.
Pour toute allergie ou intolérance, veuillez consulter notre responsable de salle.

Prestige Menu

Blue Lobster
Tzatziki – Preserved Tomato Water – Sushi Rice (€42)

Venison from «Rosace» Country
Sweet Mustard” Sorbet – Daikon – Grapes – Black Pepper (€34)

Farm Egg “Soft Boiled” and Caviar
Cauliflower – Noilly-Prat Emulsion – Hazelnuts (€45)

Foie Gras “Dumplings”
Noirmoutier” Oysters – Turnips – Ponzu – Furikake (€38)

Matured Salers/Angus Beef
Cevennes Onions – Shimeshi – Confited Potato (€55)

Detour in Our Cheese Cellar
(€20 supplement or €14 as a replacement for dessert)

Prelude to Dessert

Spiced Figs
Nyangbo Chocolate – Hibiscus (€16)

———————-

Prestige Menu 7 courses €160/pp
(wine selection €70/pp)

Our Business Lunch Formula 3 courses (upon request) €48 (wine selection €27)
( uniquement les midis de la semaine et hors jours fériés).
———————-
Pour tous changements ou modifications, un supplément sera facturé.
Les menus sont servis pour l’ensemble de la table.
Dans un souci de timing et de qualité du service nous clôturons la prise de commande à 13h30 et 20h30
Les prix indiqués ( ) sont les prix des plats à la carte.
Pour toute allergie ou intolérance, veuillez consulter notre responsable de salle.